B-Sprint.com

Recyclage

We leven de dag van vandaag helaas in een ‘wegwerp wereld’. Gelukkig kan bijna alles dat als afval gezien wordt nog herbruikt worden. Vooral de vele verpakkingen leveren een grote bijdrage aan de afvalberg. Paletten zijn veel gebruikte verpakkingsmaterialen in de transportsector en daarom ligt onze recyclageafdeling op 1 lijn met onze transportdiensten.
Het zijn juist die verpakkingen die perfect gerecycleerd kunnen worden.

Bij onze kernactiviteiten behoren het herstellen, aankopen en verkopen van paletten. Wij halen bij onze klanten gebruikte paletten per gesloten of open vrachtwagen op. Deze worden dan zorgvuldig gesorteerd en eventueel hersteld om terug in de verkoop aan te bieden of om terug aan de klant in goede staat te worden afgeleverd. Deze 2de hands paletten bieden een goed en goedkoper alternatief voor nieuwe en is ook beter voor het milieu.

Wij beschikken over een magazijn waar er binnen en buiten paletten herstelt en gestald kunnen worden. Een groot voordeel aan ons bedrijf is dat we het transport ervan zelf uitvoeren zodat u als klant altijd de beste en directe service heeft.